Tot en fotografia Millàs

Des de l’any 1972 quan el pare va obrir la botiga a Valls, els amants de la fotografia han tingut un punt on trobar-se i compartir les experiències, aprendre i disposar de tot el necessari per seguir creixent com a fotògrafs.

El temps passa, la tecnologia avança i les necessitats canvien, la filosofia de servei a les necessitats fotogràfiques  segueix, s’adapta a les necessitats dels clients i amplia horitzons.

Què necessites?

Serveis fotogràfics per cobrir qualsevol necessitat

Sortides i tallers fotogràfics

Tria entre les diferents excursions fotogràfiques que et proposo per gaudir de les vacances en família o els tallers per millorar la teva tècnica fotogràfica.

També e’organitzen sortides i tallers personalitzats.

Mira les propostes !!

Fotografia industrial

Serveis de fotografia industrial per empreses i professionals, ja sigui per la seva promoció exterior i reforçament de marca, pels articles de la botiga online, per la pàgina web o crear contingut a les xx.ss entre d’altres.

Més informació

Fotografia social

Per cobrir la teva necessitat fotogràfica, ja sigui un reportatge de casament, unes fotografies dels nens, un dia de hobby o la participació a una festa popular, assegura’t de guardar un bon record dels teus millors moments.

Més informació

Sessions fotogràfiques

Sessió fotogràfica tradicional, per guardar el millor record d’un gran dia o per regalar imatges que facin emocionar. Escull entre els diferents formats de sessió la que més s’adapta al que busques, newborn, sessions infantils, familiars, amb els amics, ja sigui a l’estudi, a l’exterior o a domicili. Tu proposa… segur que ens entenem !!​

Mira els diferents formats

Revelat online de fotografies

Ara ho tens més fàcil que mai per revelar els arxius digitals, des del mòbil, la tauleta o l’ordinador.

Ja no tens excusa per no imprimir les fotografies que més t’agrades, escull la mida, l’acabat i modifica-la si vols, tot això online.

Com ho faig?

Digitalització d'arxius

Els negatius, les diapositives i les fotografies en paper és fàcil avui en dia digitalitzar-les a casa. Aquesta facilitat no ho és tant en els formats audiovisuals analògics com, el cinema súper 8, vídeo VHS i S-VHS, vídeo Beta o Vídeo Hi8 entre altres, si vols digitalitzar un d’aquests formats, no ho dubtis!!​

Més informació

Reportatges de casament

Reportatges personalitzats i ajustat al pressupost dels nuvis, no dubtis en contactar i demanar informació dels diferents formats i serveis.

  • Invitacions
  • Reportatge bàsic.
  • Reportatge sencer.
  • Àlbum
  • Pre i post casament.

 

Contacte i parlem

Formació fotogràfica

Tan si és la primera experiència amb la fotografia, com si vols millorar els teus coneixements i tècniques fotogràfiques, tens a disposició diferents cursos de fotografia, un Pla de Formació Fotogràfica (PFF) i tallers personalitzats.

Contacte si vols formació a mida

Assessorament fotogràfic

T’has de comprar una càmera i tens dubtes?

Vols accessoris i no saps per on començar?

Si t’agrada la fotografia és normal que sempre tinguis un dubte en ment, no ho dubtis, contacte, parlem i compartim la passió per la fotografia.

En què puc ajudar-te?